THE PLACE FOR OUT-OF-BOX THINKERS

Outofbox je novi hrvatski dizajn brand za uređenje interijera. Cilj nam je kreirati proizvode koji će učiniti vašu svakodnevnicu ljepšom vodeći se osnovnom idejom da dobar dizajn pripada svima. 

Outofbox je nastao na ideji inovativnog dizajna koji će biti dostupan i bezvremenski. Nije nam ideja zadiviti široke mase nego pomoći pojedincu u kreiranju vlastitog dizajn identiteta.

Outofbox tim čine domaći i inozemni dizajneri i proizvođači sa zajedničkim ciljem da pronađu odgovore na potrebe modernog življenja. 

dizajn-z.jpg

01

Dizajn

Nudimo originalne dizajnerske proizvode koje karakterizira jednostavnost, prozračnost i prirodni materijali obrađeni najsuvremenijim tehnologijama.

DOSTUPNOST-z.jpg

02

Dostupnost

Mijenjamo paradigmu da sve što je lijepo i kvalitetno u uređenju interijera treba biti precijenjeno. Dobar dizajn pripada svima!

AUTENTICNOST-z.jpg

03

Autentičnost

Kroz razvoj vlastitih proizvoda i suradnju sa inovativnim proizvođačima i kreativcima garantiramo originalne i jedinstvene proizvode koji će biti odraz i vaše osobnosti.

04

Kvaliteta

Naši proizvodi su proizvedeni od prirodnih materijala, obrađeni ekološki prihvatljivim uljima i bojama te obogaćeni kvalitetnim tekstilom i kožom vodećih europskih i svjetskih proizvođača. Svaki naš proizvod je rezultat kombiniranja najnaprednije tehnologije i ručnog rada.

Domaca-proizvodnja-z.jpg

05

Poticanje domaće proizvodnje

U suradnji sa vodećim hrvatskim i europskim dizajnerima želimo poticati domaću proizvodnju i ponovno reaktivirati potencijale i znanja o proizvodnji namještaja koje postoje već desetljećima na ovom području.