THE PLACE FOR OUT-OF-BOX THINKERS

Outofbox is a new design brand from Zagreb, Croatia. We are the design platform for out-of-box thinkers. Our goal is to create everyday objects with intrinsic value. Objects that stand the test of time. Objects that enrich our living spaces with their usability and beauty. Objects that become our life-long friends.

dizajn-z.jpg

01

Dizajn

Nudimo originalne dizajnerske proizvode koje karakterizira jednostavnost, prozračnost i prirodni materijali obrađeni najsuvremenijim tehnologijama.

DOSTUPNOST-z.jpg

02

Dostupnost

Mijenjamo paradigmu da sve što je lijepo i kvalitetno u uređenju interijera treba biti precijenjeno. Dobar dizajn pripada svima!

AUTENTICNOST-z.jpg

03

Autentičnost

Kroz razvoj vlastitih proizvoda i suradnju sa inovativnim proizvođačima i kreativcima garantiramo originalne i jedinstvene proizvode koji će biti odraz i vaše osobnosti.

04

Kvaliteta

Naši proizvodi su proizvedeni od prirodnih materijala, obrađeni ekološki prihvatljivim uljima i bojama te obogaćeni kvalitetnim tekstilom i kožom vodećih europskih i svjetskih proizvođača. Svaki naš proizvod je rezultat kombiniranja najnaprednije tehnologije i ručnog rada.

Domaca-proizvodnja-z.jpg

05

Poticanje domaće proizvodnje

U suradnji sa vodećim hrvatskim i europskim dizajnerima želimo poticati domaću proizvodnju i ponovno reaktivirati potencijale i znanja o proizvodnji namještaja koje postoje već desetljećima na ovom području.